<p>Wethouder Nelson Verheul (links) en Berno Hermsen (rechts) van Maikenshof Recreatie ondertekenen de overeenkomst </p>

Wethouder Nelson Verheul (links) en Berno Hermsen (rechts) van Maikenshof Recreatie ondertekenen de overeenkomst

(Foto: rechtenvrij)

Maikenshof en gemeente gaan voor minder afval

Regio - De gemeente Berg en Dal en Maikenshof Recreatie hebben op 17 november eensamenwerkingsovereenkomst voor duurzaamheid ondertekend. Hiervoor gaan beide partijen samen onderzoeken hoe ze de huidige afval- en reststoffen van Maikenshofkunnen verminderen.

Omdat de verwijderingskosten van afval- en reststoffen blijven stijgen, levert het verminderen van afval vaak ook een financiële besparing op. De gemeente Berg en Dal wil een Green Destination te zijn. Dit wil zeggen: een duurzame toeristische bestemming. Berno en Wout Hermsen van Maikenshof Recreatie willen hieraan graag een bijdrage leveren. Zij vinden het belangrijk om een duurzaam bedrijf te zijn.

Kennis delen

De Stichting Toerisme en Recreatie Berg en Dal (STER) was ook aanwezig bij de ondertekening. Ook zij vindt het belangrijk dat Berg en Dal een duurzame toeristische bestemming is en blijft. De STER vindt dit een mooi voorbeeldproject en gaat helpen om de kennis die bij Maikenshof wordt opgedaan, te delen met andere bedrijven.

Ondertekening samenwerkingsovereenkomst

Namens de gemeente Berg en Dal ondertekenden de wethouders Nelson Verheul en Sylvia Fleuren de samenwerkingsovereenkomst. Berno Hermsen ondertekende namens Maikenshof Recreatie. Maikenshof verhuurt groepsaccommodaties en vergaderlocaties aan consumenten en de zakelijke markt

Informatie

Wilt u meer informatie over dit project? Neem dan contact op met Martine Norden 06-83443136 of m.norden@bergendal.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Nieuwsoverzicht

Meer berichten