<p>Groepsfoto (David Klaver en Ceciel Huls ontbreken).</p>

Groepsfoto (David Klaver en Ceciel Huls ontbreken).

(Foto: Jeroen Mies)

Online boekenfeestje komt eraan

Regio – 28 november 2020 is de zevende editie van het project BOEK10 waarin tien auteurs gezamenlijk het pad bewandelen naar publicatie.

Godijn Publishing organiseert sinds 2016 het Schrijfevent BOEK10 waar ook de lancering van tien nieuwe boeken op het programma staat. Dit event vindt plaats in de schouwburg in Hoorn of Woerden. Dit jaar gaat het anders-dan-anders. Het event is geannuleerd, maar het programmaonderdeel van de boeklancering gaat door. Online in het Facebookevent Schrijfevent Boek10|2020 najaar. Wat ook anders-dan-anders is, is dat er dit jaar geen tien, maar elf auteurs deelnemen. Sciencefiction auteur Michiel Richards (Zaandam) heeft de wildcard gekregen en maakt als elfde schrijver de groep compleet.

Uit heel Nederland en diverse genres

De diversiteit is groot, de schrijvers komen uit heel Nederland en ook de genres die worden uitgeven zijn divers. Uitgeverij Godijn Publishing baseert iedere editie haar keuze op basis van veelbelovende manuscripten. Naast de wildcard worden er drie romans gelanceerd: Ceciel Huls (Den Haag), Judith de Laat (Nieuwegein) en David Klaver (Alkmaar). En dit jaar zijn er maar liefst vier thrillerschrijvers van de partij: Paul Thuis (Leusden), Anita Kroef (Sint Anthonis), Anke Verbraak (Nieuwegein) en Anita Kok (Heemskerk). En dan nog drie romans uit het fantastische genre: Ronald van Assen (Bodegraven), Rowan Merrin (Heerhugowaard) en Mark Groenen (Veldhoven).

Online feestje

Het schrijversduo Bakker & Godijn (bekend van Angela & Emma) gaan 28 november vanaf 9.00 uur op pad door heel Nederland, zodat uitgever Elly Godijn iedere schrijver persoonlijk het eerste boek kan overhandigen. Dit is op vijf momenten (9.00 - 11.00 - 14.00 - 17.00 - 20.30 uur) LIVE te volgen in het Facebookevent met daarbij fragmenten en woordjes van de auteurs.

2020 is anders-dan-anders. Geen groots landelijk SchrijfEvent, maar een groots online feestje! De auteurs van Godijn Publishing komen deze keer via het beeldscherm naar de lezers toe.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Nieuwsoverzicht

Meer berichten