Foto:

QR-fit wint RvN@ Student Business Award.

Nijmegen - Onder professionele begeleiding in de buitenlucht sporten met een app en QR-codes die in de openbare ruimte hangen. Daarmee wint de Nijmeegse student company QR-fit de RvN@ Student Business Award 2020.

Vrijdag 13 november werd de RvN@ Student Business Award uitgereikt aan de meest kansrijke studentondernemer uit het Rijk van Nijmegen. De Nijmeegse onderneming QR-fit werd door de jury uit vijf finalisten tot winnaar gekozen. De studenten Sportkunde Jimmy-boy Spies, Mees Roppe en Gerjan van Stralen zijn de ondernemers achter QR-fit. ‘’Wij zijn zelf elke dag met sport bezig, maar veel te weinig mensen voldoen dagelijks aan de beweegnorm,’’. ‘’Met de app die wij ontwikkeld hebben kunnen mensen in de openbare ruimte QR-codes scannen die wij opgehangen hebben. Door middel van een 24-uurs roulatiesysteem biedt de app altijd unieke en uitdagende conditionele en spierversterkende oefeningen aan. De oefeningen worden voor drie fitheidniveaus aangeboden; iedereen kan dus meedoen!’’.

De jury oordeelde dat QR-fit een schaalbaar, laagdrempelig en enorm relevant product biedt. “Gratis en heel toegankelijk sporten en bewegen in de buitenlucht was altijd al belangrijk, maar de coronapandemie maakt de innovatie van QR-fit nog relevanter.’’ Aldus juryvoorzitter Sjoerd de Waal van de Rabobank.

‘’De RvN@ Student Business Award is in het leven geroepen om de mkb’ers van morgen nu alvast een stevige plek in het regionale netwerk te geven.’’ aldus Kristie Lamers, directeur RvN@, ‘’Dat doen we door de ondernemende talenten van ROC, HAN en RU en gevestigd mkb samen te brengen en van elkaar te leren.

De pitches van de Student Business Award finalisten zijn terug te vinden op: https://rvnhub.nl/algemeen/sba-terugkijken/

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden