Foto:

Start gratis Autisme groep voor jongvolwassenen uit Nijmegen

Nijmegen - Leven met ASS (autisme) te midden van anderen zonder ASS is niet altijd eenvoudig. ASS kan lastig zijn in het dagelijks leven, bijvoorbeeld op het gebied van werk, wonen en in contacten met andere mensen. Vaak roept de diagnose vragen op. Meer informatie over ASS en hoe je hiermee om kunt gaan kan dan helpen.

De groep is bedoeld voor (jong) volwassenen met ASS in de leeftijd van 18-35 jaar met een gemiddelde tot hoge intelligentie. Het heeft de voorkeur dat de diagnose ASS gesteld is.

De ASSpiratie-groep bestaat uit 8 bijeenkomsten van 2 uur. De cursus start op woensdag 13 januari 2021 van 13.30 tot 15.30 uur. De locatie is: Pro Persona, Gebouw De Sterrenberg, Nijmeegsebaan 61, 6525 DX Nijmegen (vergaderzaal 2).De kosten voor deelname zijn € 20,- (cursusmateriaal).

Let op: wij volgende de corona-maatregelen op. Mochten de maatregelen verscherpen dan zullen wij de groep digitaal geven.

Voor meer informatie over de cursus of aanmelding kan je mailen naar Sterker Sociaal Werk via groepswerk@sterker.nl. Vervolgens zal contact met hen opgenomen worden om een datum te prikken voor een kennismakingsgesprek. Daarin kan je vragen stellen en zal meer informatie gegeven worden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden