<p>Eerste MONOPOLY Deal Nijmegen is uitgereikt</p>

Eerste MONOPOLY Deal Nijmegen is uitgereikt

(Foto: Coop)

Nijmegen krijgt eigen MONOPOLY Deal spel

Nijmegen - Vandaag is het eerste MONOPOLY Deal Nijmegen spel in Corona proef uitgereikt. Een unieke versie van het Beroemde Monopoly merk waarin de Barteljorisstraat, Lange Poten en de Kalverstraat plaats hebben gemaakt voor o.a. de Grote Markt, Plein 1944, De Waalbrug en Kronenburgerpark. 

Vanaf vandaag kan er exclusief bij alle Coop vestigingen in Nijmegen gespaard worden voor dit collectors item. Het Monopoly Deal spel is volledig op maat gemaakt met Nijmeegse straten en bijbehorende foto’s. ‘Heel herkenbaar voor de Nijmegenaren’ aldus initiatiefnemer Patrick Kuipers van Coop Walraven. ‘Nu met de feestdagen in aantocht een leuke toevoeging voor de thuis’ aldus Jelle Marcus van Bright Loyalty. 

Nijmegen ten voeten uit

Geen Station Oost maar Station Goffert. Geen Ons Dorp maar de Hartenseweg. Alle straten zijn vervangen voor Nijmeegse straten wat voor veel Nijmegenaren erg herkenbaar zal zijn. Het spel is in een gelimiteerde oplage geproduceerd door Bright Loyalty, het bedrijf dat de officiële licentie heeft voor het ontwikkelen van lokale Monopoly Deal versies.  Vanaf vandaag kan er exclusief gespaard worden bij alle Coop vestigingen in Nijmegen voor dit unieke spel. De actie loopt tot en met 21 december en vanwege de gelimiteerde oplage geldt: OP=OP  

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden