Foto:

Expositie Reflections

Persingen - In het Kerkje van Persingen vindt op 12 en 13 december, van 11.00 - 17.00 uur de expositie Reflections plaats. Locatie: Persingensestraat 7, 6575 JA, Persingen (bij Nijmegen). Kunstenaars Roelinde Boot (ruimtelijke wandobjecten), Wilma Keizer (olieverf op doek) en Camiela Warringa (gemengde technieken op doek en papier).

Over de expositie

Reflectie is zoiets als terugkijken, bespiegelend overdenken en zoeken naar betekenis van wat je hebt gezien, ervaren, gevoeld, gedacht of gedaan en dat dan gewoon zien, daar heel misschien lering uit trekken of nieuwe ideeën uithalen. In deze expo vind je o.a. de meer letterlijke reflecties van het water. Maar het reflecteren van de ene kunstenaar op het woongebied van de ander is er ook een. In het kerkje hebben we voor jullie een stoel voor het werk geplaatst. We nodigen je graag uit om rustig te komen zitten en je eigen reflecties de vrije loop te laten. En nu het wat vreemde jaar voor ons allemaal, zo naar het einde loopt zal zich dat wel mengen met de beelden en jouw eigen verhaal. Gewoon even komen zitten met uitzicht op een van de kunstwerken is natuurlijk ook prima. En mocht het allemaal nog niet genoeg zijn dan zijn er vele mogelijkheden om vanuit het kerkje een wandeling te maken langs de spiegelende uitwaarden van de Waal.

Meer over de kunstenaars

Wilma Keizer woont en werkt in Delft. Tijdens een langer verblijf in de Ooijpolder bij Nijmegen werd zij geïnspireerd door de Bisonbaai. In deze expo toont zij het werk wat daaruit is ontstaan. Daarnaast zal een aantal grote werken waarin spiegelingen in het water een rol spelen te zien zijn.

https://www.wilmakeizer.nl

Roelinde Boot die woont en werkt in Oosterbeek, laat in haar werk de structuren van plattegronden een nieuwe weg vinden in sieraden en vrij werk. Zij toont o.a. een object geïnspireerd op de plattegrond van Rotterdam. In Coronatijd ontstond in de verstilling een serie tere draadobjecten met als uitgangspunt bladeren in verweer.

https://www.roelindeboot.nl

Camiela Warringa heeft haar atelier in Delft en Arnhem. In haar werk wordt de beweeglijkheid en de connectie van steden, mensen, water, technieken zoals fotografie, vloeiende materialen onderzocht en gemengd. Zij toont o.a. een serie nieuw werk gebaseerd op een non verbale communicatie tussen twee…...

https://www.camiela.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden