<p>Kerstbomenverkoop bij cafe St. Anneke</p>

Kerstbomenverkoop bij cafe St. Anneke

(Foto: St. Anneke)

St. Anneke haalt alles uit de kast met verkoop kerstbomen

Nijmegen - Vanaf dinsdag 1 december zal Cafe St. Anneke aan de Sint Annastraat in Nijmegen kerstbomen gaan verkopen. Gezien de strenge maatregelingen omtrent COVID-19 momenteel, komen zij graag met een mogelijkheid om tijdens de kerst thuis toch een klein beetje van St. Anneke te genieten. ‘St. Anneke brengt dit jaar de warmte bij je thuis ’aldus Pierre de Haard, eigenaar van het café. 

‘In deze bizarre periode waarbij het bij elke horecagelegenheid momenteel aankomt op creativiteit en er telkens rekening gehouden moet worden met de nieuwe maatregelen, proberen wij in te spelen op de behoefte van onze gasten. Wij horen maar al te vaak terug dat zij de avondjes bij ons zo missen en dat ze maar al te graag weer eens “tegen de lamp komen slaan”. Daarom brengen wij graag wat gezelligheid bij ze thuis.

’Uiteindelijk kwam het eet-cafe tot de conclusie dat de focus moet liggen op goed te kijken waar er kansen liggen om het mensen alsnog het naar de zin te maken en hier meteen op in te spelen. En dat alles natuurlijk binnen de regelgeving. Rutger Josemans, rechterhand van De Haard en bedrijfsleider van dit bruisende café, kwam met dit idee aanzetten. ‘Het is juist in deze tijd belangrijk om bezig te blijven en zichtbaarheid te blijven creëren’, aldus Josemans. ‘Afgelopen maandag hebben we dan ook met een deel van het team de kerstversiering van zolder gehaald en het café voorzien van lichtjes en kerstballen. We hadden dit heel graag met het hele team gedaan alleen vanwege de maatregelen was dit helaas niet mogelijk.’ 

Dat het café naast eten afhalen en bezorgen nu ook kerstbomen gaat verkopen heeft dan ook alles te maken met het plezieren van gasten. ‘Het zit in ons bloed en we zetten ons dan ook altijd met hart en ziel in om het mensen naar de zin te maken’, vult De Haard aan. Daarbij lanceert St. Anneke dit jaar ook meteen de “Anneke-Kerstbal”. ‘Bij een St. Anneke-Kerstboom hoort natuurlijk ook een St. Anneke-Kerstbal. Want eerlijk is eerlijk, zonder gasten is er geen bal aan’, grapt Josemans. Ga jij dit jaar ook voor de St. Anneke-Kerstboom? Om zeker te zijn van Anneke’s echte Noordmannen en/of kerstbal vragen wij je een mailtje te sturen naar info@stanneke.nl. Voor een kleine meerprijs bezorgen wij hem ook persoonlijk bij je thuis.

www.stanneke.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden