<p>Wethouder Nick Derks (links) heeft de gouden schep overhandigd aan Simon de Luij, eigenaar van Modderkolk Projects & Maintenance B.V uit Wijchen</p>

Wethouder Nick Derks (links) heeft de gouden schep overhandigd aan Simon de Luij, eigenaar van Modderkolk Projects & Maintenance B.V uit Wijchen

(Foto: Sander van Loenen)

Modderkolk neemt De Gouden Schep in ontvangst

Wijchen – Simon de Luij, eigenaar van Modderkolk Projects & Maintenance B.V uit Wijchen, heeft vrijdag De Gouden Schep in ontvangst mogen nemen. De Gouden Schep is een prijs uitgereikt door VVD Wijchen in verband met de bouw van het Technoforum. 

De prijs is dit jaar voor het eerst uitgereikt, op de dag van de ondernemer. Tijdens de uitreiking heeft wethouder Nick Derks namens VVD Wijchen grote waardering geuit voor de bouw van het Technoforum op bedrijventerrein Wijchen oost. Het Technoforum is een waardevolle investering voor de omgeving, met name op het gebied van kennisdeling.

De eerste werkzaamheden op het voormalige Stiho terrein zijn inmiddels begonnen. Naar verwachting zal fase 1 van het project begin 2021 afgerond zijn, waarna Modderkolk haar intrek zal nemen in het nieuwe gebouw.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden