Op bezoek bij de Sint


Foto: Eric van Haalen

Op bezoek bij de Sint

Nijmegen - Het zal niemand zijn ontgaan. Sinterklaas is al enige tijd in het land. En hij is ook regelmatig in Nijmegen te vinden.

Net als andere jaren is de Sint tot en met woensdag 2 december met zijn pieten te bezoeken in het Huis van Sinterklaas. Dit jaar neemt hij geen intrek in de Mariënburgkapel maar in de Sint Nicolaaskapel in het Valkhofpark. Gezien de leeftijd van Sinterklaas nemen hij en zijn pieten de coronamaatregelen uiterst serieus. Om die reden is het dan ook alleen mogelijk om de Sint te bezoeken na het plannen van een afspraak. Sinterklaas en zijn pieten kunnen slechts één gezin tegelijkertijd op afstand ontvangen. Reserveer daarom nu jouw bezoekmoment via https://www.intonijmegen.com/huis-van-sinterklaas-tickets

Ook afgelopen weekend brachten veel kinderen een bezoekje aan de Sint. Ze kregen een boekje waarin Sinterklaas zijn handtekening zette. Vervolgens konden de kinderen op speurtocht door de stad en kwamen ze onderweg roetveegpieten tegen die pepernoten uitdeelden en met de kinderen op de foto gingen.

(Foto's Eric van Haalen)

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden