Online én op school kennismaken met Helicon MBO Nijmegen

Online én op school kennismaken met Helicon MBO Nijmegen

Nijmegen - Om studiekiezers in coronatijd een goede keus te kunnen laten maken, biedt Helicon MBO Nijmegen eind november en begin december verschillende mogelijkheden aan om kennis te maken met de opleidingen en school. Zo is er zaterdag 28 november een online open dag, kunnen studiekiezers online in gesprek met een docent en is het mogelijk om op dinsdag 1 of donderdag 3 december naar de school toe te komen voor een persoonlijk gesprek met een docent.

Op zaterdag 28 november organiseert Helicon MBO Nijmegen een online open dag van 10.00 tot 14.00 uur. Deze dag kunnen studiekiezers online kennismaken met de opleidingen richting Stad en mens, Dier en Tuin en landschap. De school biedt een websitepagina met video’s, veelgestelde vragen en een livestream. Tijdens de livestream komen studenten van verschillende opleidingen aan het woord over studeren op het mbo. Daarnaast zijn er voorlichtingspresentaties via Microsoft Teams waarbij docenten en studenten meer vertellen over de opleidingen. Er is voldoende ruimte om vragen te stellen.

Persoonlijk gesprek op school

Daarnaast is het mogelijk om de school te bezoeken op dinsdag 1 of donderdag 3 december tussen 16.00 en 20.00 uur. Op deze dagen worden studiekiezers, met maximaal één ouder/verzorger, persoonlijk ontvangen door een docent die meer vertelt over de opleiding. Daarnaast laat de docent de belangrijkste praktijkruimte van de opleiding zien. De school werkt met tijdsloten van een half uur. Op deze manier krijgen studiekiezers coronaproof een goed beeld van de opleiding en school. Degenen die liever online in gesprek gaan met een docent kunnen dit hele schooljaar een digitaal gesprek aanvragen.

Online open dag bijwonen of aanmelden voor een gesprek: opendagen.helicon.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden