Meet & greet met columnist Eva Hoeke

Meet & greet met columnist Eva Hoeke

Nijmegen - Vrijdag 4 december is columnist en journalist Eva Hoeke bij Dekker v.d. Vegt in Nijmegen voor een meet & greet vanwege haar nieuwe verhalenbundel Eerlijk zeggen. Ze signeert van 18.30 tot 19.30 uur. Aanmelden is vanwege de coronamaatregelen verplicht. Dat kan via tel. 024-3020130 of info@dekkervdvegt.nl

De observaties van Eva Hoeke zijn herkenbaar en geestig. Verhalen over koffiedrinken met de schilders, vallen met de fiets, mensen die zich overal mee bemoeien en mensen die daar juist te beschroomd voor zijn, over de verhuizing van stad naar dorp, hoop en heimwee, oude en nieuwe vrienden en natuurlijk over de Dochters en de Man, in wie men schrijver en televisiepersoonlijkheid Marcel van Roosmalen zou kunnen herkennen.

Eva Hoeke (1979) is journalist en schrijft een wekelijkse column voor Volkskrant Magazine. Verder interviewt ze voor onder andere de Volkskrant en LINDA. en was ze tafeldame bij DWDD. Eerder verscheen van haar de bundel 'De stad, de kroeg en de man' en 'Als het maar niet op ons lijkt', het boek dat ze samen met haar man Marcel van Roosmalen schreef.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden