DA-punten verzamelen voor Voedselbanken

DA-punten verzamelen voor Voedselbanken

Nijmegen - Lionsclub Nijmegen Brabantse Poort zamelt in de maand december Douwe Egberts waardepunten in voor de regionale Voedselbanken.

Sinds 2012 organiseren Lionsclubs jaarlijks een landelijke inzamelingsactie van Douwe Egberts waardepunten. Die waardepunten worden door Douwe Egberts omgewisseld tegen pakken koffie en beschikbaar gesteld aan de regionale Voedselbanken.

Douwe Egberts steunt deze actie, want het merk "wil mensen in Nederland dichter bij elkaar brengen. Koffie kan gezien worden als een uitnodiging om contact te maken en door dat contact worden onderling bestaande banden versterkt, zeker in deze toch al moeilijke corona tijden." Douwe Egberts heeft dan ook toegezegd alle donaties met 15% te verhogen.

Vorig jaar werden in totaal 160.000.000 waardepunten ingezameld, landelijk goed voor 330.000 pakken koffie, dus ongeveer 1 pak koffie voor 500 punten.

De inzamelingsactie vindt plaats gedurende de maand december 2020.

Vanaf 1 december staan er weer inzamelingsdozen bij de meeste grote supermarkten in Nijmegen, Groesbeek en het Land van Cuijk. De Douwe Egberts waardepunten kunnen daarin worden gedeponeerd.

In de regio Nijmegen, Groesbeek en het Land van Cuijk zet de Lions club Nijmegen Brabantse poort zich hiervoor in. Ze plaatsen de dozen en tellen de punten. De koffie gaat naar de Voedselbank in Nijmegen en omgeving, Groesbeek, het land van Cuijk en Uden.

Ook dit jaar maakt iedereen weer kans op een mooi horloge, doe de punten in een envelop met daarop uw naam en telefoonnummer. Onder de deelnemers wordt een Bering horloge verloot.

Voor informatie over de plaatsen waar de dozen staan: lionsnijmegenbrabantsepoort.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden