Gratis online muziektheater voor mantelzorgers GGz

Gratis online muziektheater voor mantelzorgers GGz

Nijmegen - Speciaal voor mantelzorgers die voor iemand met psychische problemen zorgen, verzorgt Indigo in december vier livestreams. Tijdens deze livestreams kunt u - gratis en anoniem – genieten van het theaterstuk 'Hou me los'. Gratis voor inwoners van de gemeenten Nijmegen, Berg en Dal, Beuningen, Druten, Wijchen en Heumen.

'Hou me los' is een muzikale theatervoorstelling over de impact van psychische kwetsbaarheid op de familie. Wat is het effect van een psychische stoornis op de relatie tussen broer en zus? Gevoed door haar ervaring als ‘zus van’ zingt en vertelt zangeres en theatermaker Nynka Delcour op persoonlijke, ontroerende en grappige wijze over haar complexe relatie met haar psychisch zieke broer. Pianist en accordeonist Rob Stoop verzorgt de muziek. Troost, aanvaarding, machteloosheid, rouw, liefde, onbegrip en schuldgevoel. Het komt allemaal aan bod in een mooie mix van theater, zang en muziek.

Na afloop gaan wij met elkaar in gesprek over het thema mantelzorg en is er de mogelijkheid om anoniem vragen te stellen en ervaringen te delen.

Deze voorstelling is bedoeld voor iedereen vanaf 18 jaar die te maken heeft met psychische problematiek in de omgeving.

Nieuwsgierig? Klik hier voor een voorproefje: https://www.krachtvanbeleving.nl/voorstellingen/hou-me-los/

Meekijken?

Wilt u meekijken? Dat kan! De voorstelling is te zien op dinsdag 8, vrijdag 11, dinsdag 15 en woensdag 16 december van 19.30 tot 21.30 uur.

Meld u aan via info@indigogelderland.nl of tel. 026 - 3124483. Vergeet niet bij aanmelding uw postcode te vermelden. Dan ontvangt u een link waarmee u toegang krijgt tot deze exclusieve livestream.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden