Expositie vogelhuisjes en schilderijen

Expositie vogelhuisjes en schilderijen

Hernen - Deze winter exposeren houtkunstenaar Ger Pekel en kunstschilder Geert Lemmers in kasteel Hernen. Hun werken zijn te zien van december t/m maart 2021.

De in Hernen woonachtig Ger was al eerder rondom het kasteel te zien met zijn 'quarantaine café' in de gracht. Deze winter toont hij vooral zijn vogelhuisjes vol humor. Ketels, helmen koffiemolens, telefoons en meer spullen en attributen uit het verleden vormen de basis voor het 'nieuw Hernens realistisch vogelhuisisme’. Ook zijn er nog enkele houten sculpturen te zien.

Geert Lemmers is bekend om zijn PhotoArt maar in Hernen toont hij enkele van zijn recente abstracte schilderwerken. Met zijn werk wil hij een verhaal vertellen en vooral ook een (goed) gevoel oproepen.

Deze expositie is uitsluitend te bezoeken i.c.m. een bezoek aan kasteel Hernen. Het kasteel is tijdens de wintermaanden uitsluitend op zondag geopend. Reserveren verplicht.

Elke zondag van 12.00-16.00 uur van 1 december 2020 t/m 31 maart 2021. Uitsluitend te bezoeken i.c.m. een geldig entree bewijs voor kasteel Hernen. Reserveren verplicht kinderen 4 t/m 18 jaar € 5,00 en volwassenen € 9,50 Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen/Museumkaart gratis

hernen.glk.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden