Kerstbomen drive- through in Groesbeekse Bos

Kerstbomen drive- through in Groesbeekse Bos

Groesbeek - Staatsbosbeheer houdt zaterdag 12 december van 09.00 tot 15.00 uur de jaarlijkse kerstbomendag. Geïnteresseerden kunnen vooraf via de website van Staatsbosbeheer een boom kopen en deze binnen een gekozen tijdslot op het natuurkampeerterrein in Groesbeek ophalen via de drive- through. Bij dit evenement worden de Corona-richtlijnen in acht genomen.

Staatsbosbeheer biedt ook dit jaar weer de mogelijkheid om een kerstboom uit eigen bos in huis te halen. Door de coronamaatregelen krijgt het evenement wel een andere invulling. Via de website van Staatsbosbeheer kiest men een tijdslot waarin de boom kan worden opgehaald en wordt deze vooraf afgerekend. De bomen, Servische spar of fijnspar, worden door Staatsbosbeheer gezaagd op een lengte van 1.75 meter en kosten 15 euro per stuk. Het is niet mogelijk een voorkeur aan te geven bij het bestellen, maar op locatie liggen voldoende bomen om een keus uit te maken.

Zaterdag 12 december, tussen 09.00 en 15.00 uur, liggen de bomen klaar om opgehaald te worden op het natuurkampeerterrein in Groesbeek. Mensen die een boom hebben gekocht moeten deze met een auto komen ophalen en zelfstandig inladen. Op deze manier wordt het aantal contactmomenten beperkt. Het is helaas niet mogelijk ter plekke een boom te kopen.

https://www.staatsbosbeheer.nl/activiteiten/rijk-van-nijmegen/kerstboom-groesbeek

Volg blog boswachtersblog.nl/rivierengebied

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden