Jubileum voor De Klok Logistics

Jubileum voor De Klok Logistics

Nijmegen - De Klok Logistics maakte tien jaar geleden een doorstart onder leiding van Remco Vos. Sindsdien is DKL opgebloeid en gegroeid.

22 november 2010

Een jonge ondernemer uit de logistiek neemt het Nijmeegse bedrijf De Klok Logistics over. Het noodlijdende bedrijf, dat dan al zeventig jaar bestaat, maakt een doorstart en bloeit op onder de vleugels van Remco Vos. Het wagenpark wordt vernieuwd, net zoals de automatisering en de boordcomputers.

22 november 2020 De Klok Logistics viert het tienjarig jubileum na de doorstart! Remco: “We kijken terug op een dynamische periode met vele hoogtepunten. We zijn letterlijk en figuurlijk gegroeid en hebben ons positief ontwikkeld. DKL staat nu definitief op de kaart als een echte specialist in fijnmazige distributie.”

Samen met de zusterbedrijven heeft DKL in Nederland een totale opslagcapaciteit van meer dan 120.000 m2. Een vloot van honderden vrachtwagens en meer dan 650 medewerkers is dagelijks bezig om de wensen van de klanten uit te voeren.

Remco en zijn team zijn trots op het succes tot nu toe. “Zonder onze medewerkers, trouwe klanten en samenwerkende partijen hadden we dit niet gekund. Ik wil hen dan ook van harte bedanken voor het harde werken en het vertrouwen. Ik kijk optimistisch naar de toekomst en hoop dat we nog vele jubilea mogen vieren.”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden