Uitbreiding C. Jansen Grondverzet uit Wijchen

Uitbreiding C. Jansen Grondverzet uit Wijchen

Wijchen - Recent heeft C. Jansen Grondverzet B.V. uit Wijchen het bedrijf De Ruiter B.V. uit Boven-Leeuwen overgenomen.

"Met deze overname kunnen we het aanbod en diensten van grondverzet, sloopwerken, sanering, afval, containers, grondstoffen en materieel in de regio verder uitbreiden. Klanten kunnen vanaf nu zowel in Wijchen als in Boven-Leeuwen terecht. Dat is logistiek erg handig, afhankelijk van de locatie kiest u de dichtstbijzijnde vestiging. Ons DNA, de service en flexibiliteit die onze klanten kennen, nemen we natuurlijk ook mee naar Boven-Leeuwen. Op beide locaties kunt u nu terecht voor het aanleveren van bouw- en sloopafval, puin, dak afval, groenafval en meer", aldus Camiel Jansen.

Duurzame grondstoffen

"Bij sloopwerk en sanering ontstaan verschillende soorten restproducten en bij grondverzet en bouw zijn juist weer nieuwe bouw- en grondstoffen nodig. Het inzamelen van de verschillende afvalstoffen zoals puin, sloopafval en tuinafval kunnen we nu zowel in Wijchen als in Boven-Leeuwen scheiden en verwerken tot bijvoorbeeld granulaat. Zo is deze hele circulaire keten in eigen beheer en biedt dit kansen voor nieuwe ontwikkelingen in de toekomst."

Het hele jaar door voetballen met ‘DrainTalent’

“Zo boren we onder de naam C. Jansen Sport & Groen B.V. een nieuwe markt aan: het voetbal. Voetbalvelden lijden onder de klimaatverandering, ze zijn vaak te nat of te droog. Kunstgras is niet dé oplossing, want de bodem verontreinigt door de rubberen korrels. Wij leggen in samenwerking met ‘DrainTalent’ een drainagesysteem aan. Dit leggen we aan onder de bestaande grasvelden. Een aangesloten pomp zuigt overtollig water af, maar kan ook extra zuurstof, water en voedingsstoffen van onderuit direct naar de wortels brengen. We ontwikkelen nu samen met DrainTalent en BVB Landscaping een compleet nieuwe bodemsamenstelling waarop een grasmat duurzaam kan worden aangelegd. DSV zaden Nederland zorgt voor de samenstelling van het juiste graszaad. Een prachtig product voor zowel amateur- als profclubs. We houden van nieuwe uitdagingen”, benadrukt Jansen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden