Lindenberg Cultuurhuis 'heeft kwaliteit op orde'

Lindenberg Cultuurhuis 'heeft kwaliteit op orde'

Nijmegen - Het Lindenberg Cultuurhuis heeft onlangs het officiële kwaliteitscertificaat ontvangen van de Certificeringsorganisatie Bibliotheekwerk, Cultuur en Taal (CBCT). Hiermee voldoet de organisatie aan belangrijke kwaliteitsnormen die gelden voor bibliotheek- en cultuurorganisaties.

De Lindenberg in Nijmegen scoorde op veel onderwerpen positief. Een belangrijk onderdeel van de toetsing is het maatschappelijke effect en de toekomstbestendigheid. "Met het certificaat heeft de Lindenberg de bevestiging gekregen dat de organisatie werkt aan de gewenste vernieuwing met behoud van de kwaliteit. Het certificaat is vier jaar geldig", weet Teddy Vrijmoet, directeur/bestuurder van Lindenberg Cultuurhuis.

“De auditcommissie onderstreept de ontwikkeling die de Lindenberg doormaakt om een netwerkorganisatie te worden die met haar cultuureducatie-aanbod dienstbaar is aan de hele stad. Wij zijn trots op de kwaliteitscertificering. Dit is een opsteker voor onze vakdocenten en voor alle medewerkers die afgelopen jaren hebben gewerkt aan een nieuwe bedrijfscultuur.”

Volgens de auditor van CBCT: “De Lindenberg is op een inspirerende wijze bezig om vorm te geven aan de transitie en krijgt daarvoor de waardering die het verdient. Ze laat daarmee zien een organisatie te zijn die de buitenwereld naar binnen haalt en samenwerkingen aangaat.”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden