Informatiebijeenkomst Broodfonds Nijmegen

Informatiebijeenkomst Broodfonds Nijmegen

Nijmegen - Het Broodfonds biedt zelfstandigen steun bij arbeidsongeschiktheid. Het is een sociaal vangnet voor en door ondernemers. De Broodfondsen bestaan nu vijftien jaar. Met landelijk al 610 groepen waaraan meer dan 27.400 ondernemers meedoen. Nijmegen krijgt er een Broodfonds bij. Er is een informatieavond op woensdag 27 januari in Cultuurspinnerij De Vasim aan de Winselingseweg 41 in Nijmegen. Start 19.30 uur. Vooraf aanmelden via www.broodfonds.nl.

Veel ondernemers hebben geen financieel vangnet als zij arbeidsongeschikt worden. Als oplossing ontwikkelde een groep ondernemers het Broodfonds. In een Broodfonds kennen en vertrouwen de deelnemers elkaar. Iedereen die meedoet stort maandelijks een bedrag op een eigen rekening, wordt iemand arbeidsongeschikt dan ontvangt diegene van iedereen een bedrag om van te leven.

Het Broodfonds is er voor alle soorten ondernemers, zowel zzp'ers als zelfstandigen met een BV of VOF. De maximaal vijftig deelnemers leggen geld in op individuele rekeningen. Zodra een van hen arbeidsongeschikt raakt, krijgt die van de anderen tijdelijk financiële steun.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden