Nieuwe Fiat 500 automatten bestel je eenvoudig online [aangeboden door mijnautomatten.nl]


Foto: Mijnautomatten.nl
aangeboden door mijnautomatten.nl

Nieuwe Fiat 500 automatten bestel je eenvoudig online

De Fiat 500 is een van de meest iconische Italiaanse auto’s in z’n klasse. De technologie, het exterieur en het interieur van deze klassieker zijn in een subliem nieuw jasje gestoken. Ben jij ook een trotse bestuurder van deze elegante stadsauto? Dan ben je ongetwijfeld zuinig op ieder element van het design. Door je gekoesterde auto goed te onderhouden, behoudt die zijn glans. Maar ook veiligheid speelt daarbij een rol. In het bijzonder in de winterse maanden wil je met een gerust hart de weg op. Daarom controleer je regelmatig het oliepeil, check je of alle verlichting nog brandt en zorg je ervoor dat jouw Fiat 500 automatten schoon en heel zijn. Want ook die zorgen ervoor dat je veilig kunt rijden.

Automatten personaliseren 

Maak jij de nodige kilometers en zijn de automatten van jouw auto aan vervanging toe? In de webshop van Mijnautomatten.nl bestel je die eenvoudig, snel en veilig. Bij deze online specialist vind je een zeer compleet assortiment pasvormmatten. Qua vorm en afmeting zijn die precies hetzelfde als de originele mattenset van je Fiat 500. Ze zijn beschikbaar in diverse materiaalsoorten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit Naaldvilt, Velours Classic en Velours Premium. Met Naaldvilt geef je het interieur een stoere look en met de velourssoorten een meer chique uitstraling. Ook voor de randafwerking zijn er diverse opties. Zo kun je kiezen voor garen in dezelfde kleur als de automatten, een geweven band met een stiksel of een nubuck rand in dezelfde kleur als de carrosserie van je auto. 

Gemakkelijk online bestellen 

Zoals het een Fiat 500-eigenaar betaamt, klinkt het je vast als muziek in de oren dat je de op maat gemaakte vloermatten een persoonlijke touch kunt geven. Maar de automattensets van Mijnautomatten.nl hebben nog meer prettige eigenschappen. Want ze zijn probleemloos vast te maken en kunnen niet verschuiven tijdens het rijden. De automatten worden namelijk ook voorzien van het originele bevestigingssysteem. Niet langer wachten met het aanschaffen van een nieuwe mattenset? Dat kan gemakkelijk vanuit je luie stoel. Het enige wat je hoeft te doen, is het selecteren van het model en het bouwjaar van jouw auto. Bestellen is overigens ook mogelijk op basis van je kenteken. De fonkelnieuwe automatten worden na drie tot vijf werkdagen geleverd. Zo is jouw Fiat 500 weer helemaal tiptop in orde om veel veilige kilometers te maken.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden