Films van LUX kijken vanuit ziekenhuisbed in Radboudumc

Films van LUX kijken vanuit ziekenhuisbed in Radboudumc

Nijmegen - Films van LUX kijken vanuit je ziekenhuisbed in het Radboudumc. LUX en Blue Zone van het Radboudumc maken het mogelijk. Patiënten kunnen vanaf donderdag 14 januari arthouse-films van LUX via filmplatform Picl bekijken. Ook starten deze maand de online lessen van de Blue Zone waardoor patiënten en naasten aan online workshops kunnen deelnemen.

Het Radboudumc en LUX bieden samen iets unieks aan: filmbezoek vanuit het ziekenhuisbed. Vanaf deze maand zullen de (arthouse) films van LUX via Blue Zone worden aangeboden aan patiënten en naasten in het ziekenhuis. Het gaat om actuele titels die op dat moment in LUX draaien, zodat patiënten zelfs vanuit hun ziekenhuisbed kunnen bijblijven en meegenieten van het nieuwste filmaanbod. De filmprogrammeur van LUX zal hen daarbij elke maand één titel uit het aanbod tippen.

De films worden aangeboden via online filmplatform Picl. Op Picl kunnen bezoekers – via hun eigen filmtheater – digitaal arthouse films en documentaires zien die nu draaien of die ze net hebben gemist.

www.radboudumc.nl/bluezone-online

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden