N.E.C. - De Graafschap: testwedstrijd ‘coronaproof’


Foto:

N.E.C. - De Graafschap: testwedstrijd ‘coronaproof’

Nijmegen - Zondag 21 februari vindt de eerste test van Fieldlab plaats binnen het Betaald Voetbal. Tijdens de wedstrijd N.E.C. – De Graafschap zijn 1500 supporters welkom in het Goffertstadion in diverse bubbels om te onderzoeken hoe mensen zich gedragen (wat mogelijk invloed kan hebben op de verspreiding van corona) in verschillende publieksopstellingen. Ook zijn er 250 bezoekers in de businessclub welkom. Iedere bezoeker wordt in aanloop naar de wedstrijd getest.

Fieldlab Evenementen is de organisator van dit experiment dat onder andere dient bij te dragen aan een veilige heropening van de voetbalstadions in Nederland voor publiek.

Tijdens deze wedstrijd zal zoals gebruikelijk in de Goffert de volledige hospitality en wedstrijdcatering verzorgd worden door YveY. Daniël Frankenhuis, CEO YveY, geeft aan trots te zijn: “Het is uniek om hier deel van uit te mogen maken en als hospitality partner van N.E.C. zijn wij daarom ook trots onderdeel te zijn van dit experiment. Wij hopen, net als N.E.C. Nijmegen dat dit experiment zal bijdragen aan een snelle en veilige heropening van de Nederlandse horeca en voetbalstadions.”

Aanmelden voor de wedstrijd:

https://www.nec-nijmegen.nl/nieuws/artikel/meld-je-nu-aan-voor-de-wedstrijd-n.e.c.-de-graafschap.htm

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden