<p>Het NPO Radio 1-programma Dijkstra en Evenblij Ter Plekke zendt zondagavond 21 februari uit vanuit het Goffertstadion in Nijmegen.&nbsp;</p>

Het NPO Radio 1-programma Dijkstra en Evenblij Ter Plekke zendt zondagavond 21 februari uit vanuit het Goffertstadion in Nijmegen. 

(Foto: BNN/VARA)

‘Dijkstra en Evenblij ter plekke’ vanuit Goffertstadion

Nijmegen - Het NPO Radio 1-programma Dijkstra en Evenblij Ter Plekke zendt zondagavond 21 februari uit vanuit het Goffertstadion in Nijmegen. Daar spreken de heren met NEC-directeur Wilco van Schaik en supporters over het experiment met publiek bij de voetbalwedstrijd NEC - De Graafschap.

Maar het gaat ook over ‘Havana aan de Waal’, fractievoorzitters van GroenLinks, SP en PvdA vertellen over de linkse stad in een rechts land. En geboren Nijmegenaar Pieter Derks legt uit waarom zijn inspiratiebron Wim Kan - overleden in Nijmegen - nog steeds heel goed is.

Bruls in verhoorwagen

Er is livemuziek van Linde Schöne, die terug in Nijmegen weer haar plezier hervond, burgemeester Hubert Bruls neemt plaats in de verhoorwagen en Frank en Erik komen alles te weten over de mogelijke heiligverklaring van mysticus, rector en verzetsheld Titus Brandsma.

De radio-uitzending is van 20.00 tot 22.00 uur en te volgen bij BNNVARA op NPO Radio 1 en nporadio1.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden