Marikenhuis beperkt open

Nijmegen - Het Marikenhuis aan de Slotemaker de Bruïneweg 163 in Nijmegen is vanwege de corona-maatregelen beperkt geopend maar het inloophuis staat nog steeds klaar voor iedereen die is geraakt door kanker.

Het Marikenhuis blijft open voor lotgenotengroepen en individuele afspraken. Het Marikenhuis is tijdelijk gesloten voor inloop zonder afspraak.Van maandag t/m donderdag is er van 10.00 tot 12.00 uur algemene telefonische ondersteuning (‘luisterend oor’) via tel. 06-14061827.

Het kabinet heeft eerder besluiten tot een lockdown. Er is een uitzondering gemaakt voor kwetsbare groepen. Daarom is het Marikenhuis open voor lotgenotengroepen (inclusief Spelen met Klanken en de Creagroep) en individuele afspraken (zoals Wandelgesprekken 1-op-1, Coaching bij kanker, Voorbereiding op een gesprek met een medisch specialist). Gasten mogen het Marikenhuis bezoeken met inachtneming van de geldende coronaregels. (Video)Bellen kan altijd en maakt veel mogelijk. Ook biedt het Marikenhuis de komende periode online spreekuren en kookworkshops aan.

Vrijwilliger bij het Marikenhuis, iets voor u? Het Marikenhuis zoekt enthousiaste, betrokken en gedreven vrijwilligers.

www.marikenhuis.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden