Introdans streamt PRETPAKKET vanuit Stadsschouwburg Nijmegen

Nijmegen - Zaterdag 6 maart is de familievoorstelling PRETPAKKET eenmalig online te zien. Rechtstreeks vanuit het theater in Nijmegen dansen de dansers van Introdans de huiskamer in. De voorstelling bestaat uit het humoristische werk van de Israëlische choreograaf Inbal Pinto. Aanvang 20.00 uur Kaarten zijn te koop via Stadsschouwburg Nijmegen.

In PRETPAKKET danst Introdans de integrale versie van Wrapped. Delen uit dit ballet stonden eerder ook al op toneel. Hele zalen vol kinderen ‘klakten’ al mee met het hilarische duet met de ‘klakkende’ danseressen. Artistiek directeur Roel Voorintholt wilde hier graag een vervolg aan geven. Zo ontstond het idee voor PRETPAKKET, een programma geheel gewijd aan het werk van Inbal Pinto.

In Wrapped versmelten humor en poëzie in een visueel rijke, denkbeeldige wereld tot, zoals Pinto zegt, een ‘stadslegende’. Een kerstboom, hoedjes van papier, regenjassen, romantische jurken, een vogel, dansers op stelten en nog veel meer maken dat de choreografie de fantasie prikkelt voor jong en oud.

De stream van PRETPAKKET vindt plaats op zaterdag 6 maart om 20.00 uur. Een ticket kost €2,99 en is verkrijgbaar via www.stadsschouwburgendevereeninging.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden