Wereldvrouwen Wijchen online

Wijchen - De 6e editie van Wereldvrouwen Wijchen gaat van 3 tot en met 8 maart online met een divers programma op facebook.com/wereldvrouwenwijchen. Van workshops, tot inspirerende films tot een foto-winactie. “Op deze manier willen we aandacht geven aan Internationale Vrouwendag. Thema van het jaar is Invloed met Impact.”

“Bij het evenement Wereldvrouwen staat de ontmoeting centraal. We merkten bij de afgelopen edities dat de diverse vormen van ontmoetingen die plaatsvonden bij workshops, lezingen, cultuurtafels, verwensessies of stands met name inspiratie opleverden. Die inspiratie gaan we dit jaar online delen met alle vrouwen die onze Facebookpagina bezoeken en meedoen aan de diverse programma-onderdelen.”

Het thema van Internationale Vrouwendag is ‘Invloed met Impact’ en focust op de positieve manier waarop vrouwen maatschappelijke kwesties benaderen en bijdragen aan waardevolle oplossingen. Voorbeelden van vrouwen die dit doen komen voorbij van 3 t/m 8 maart.

Programma

Woensdag 3 maart: Invloed met impact - Wie of wat heeft impact op jou gehad? – Plaats jouw foto of bericht, inspireer anderen en maak kans op een prijs.

Donderdag 4 maart: Throwback Thursday – Kijk via foto’s en video’s terug naar voorgaande edities van Wereldvrouwen.

Vrijdag 5 maart: Kijktips met impact – inspirerende documentaires en films

Zaterdag 6 maart: Inspiratieworkshops – volg de online workshops Dot Painting, Inner Earth en Total Reset.

Zondag 7 maart: Wandelen met impact – inspirerende wandeltips en –ervaringen hiermee die je online kan delen.

Maandag 8 maart: Wereldvrouwendag – gedurende de hele dag inspirerende quotes en bijzondere vrouwen in beeld, bekendmaking van de winnaars van de Impactwedstrijd en een afsluitende workshop Krachtig Innerlijk Leiderschap.

“Om mee te doen aan dit programma of aan enkele onderdelen ervan hoef je alleen maar onze Facebookpagina te liken en te volgen. We houden je daar op de hoogte van alle details rondom bovenstaand programma, zoals het aanmelden voor de diverse workshops.”

facebook.com/wereldvrouwenwijchen

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden