Aanmelden voor Open Atelierroute Wijchen

Wijchen - Dit jaar organiseert KunstKring Wijchen weer een Open Atelierroute in Wijchen en de kerkdorpen. Alle kunstenaars in de gemeente Wijchen zijn uitgenodigd mee te doen aan dit tweedaags evenement, dat gepland staat voor het weekeinde van 26 en 27 juni. De inschrijvingstermijn is verlengd tot en met 7 maart.

"Er kunnen nog best wat aanmeldingen bij. Voor bezoekers wordt de route immers alleen maar aantrekkelijker naarmate er meer deelnemers zijn: meer aanbod, meer variëteit, meer verrassingen, meer gelegenheid voor bezoeken aan individuele kunstenaars", aldus KunstKring Wijchen.

In het Kunsthuis in het centrum van Wijchen komt een overzichtsexpositie met werk van alle deelnemers. Voor de publiciteit rond de route worden flyers, posters en (gratis) routeboekjes gemaakt, die ook aan de deelnemers ter beschikking worden gesteld.

Om alle creatieve makers in en rond Wijchen de kans te geven mee te doen, is de inschrijvingstermijn verlengd tot en met 7 maart. Meer informatie en inschrijvingsformulier: www.kunstkringwijchen.nl/meld-je-aan-voor-de-atelierroute-2021

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden