Aangepaste Passion Wijchen

Wijchen - Van donderdag 18 maart tot en met vrijdag 2 april wordt in de parochietuin van de Antonius Abt kerk in Wijchen een kruis neergelegd waar u een kaarsje kunt aansteken voor een dierbare overledene, alle slachtoffers van Covid-19 of een ander dierbaar persoon. Of als moment van bezinning en om even stil te staan bij de 40-dagentijd. U kunt daar ook een persoonlijke boodschap achterlaten. Het is een initiatief van de gezamenlijke kerken in Wijchen.

Deze aangepaste Passion wordt 18 maart om 14.00 uur geopend door burgemeester Marijke van Beek, zij zal het eerste kaarsje aansteken. De opening is alleen voor genodigden. Daarna is de tuin voor iedereen geopend en kunnen elke dag kaarsjes worden aangestoken tot vrijdag 2 april 17.00 uur. Ook de afsluiting is alleen toegankelijk voor genodigden.

U kunt de opening en afsluiting volgen via de livestream: https://www.youtube.com/channel/UCyW-8UP40VZO66C7jdTTTMg

Een vrijwillige bijdrage in de kosten van deze aangepaste Passion is van harte welkom, u kunt dat doneren op bankrekeningnummer: NL23 INGB 0000 9482 66 - Protestantse gem. Beuningen-Winssen; o.v.v. 'de Passion’

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden