<p>Team Walk4Nijmegen.&nbsp;</p>

Team Walk4Nijmegen. 

(Foto: Ellen Beerens)

Lopen voor Ronald McDonald Huis Nijmegen

Nijmegen - De Vierdaagse gaat ook dit jaar niet door maar team Walk4Nijmegen laat zich niet uit het veld slaan. Ze lopen in estafettevorm 120 kilometer. Ze willen zo geld ophalen en aandacht vragen voor het Ronald McDonald Huis Nijmegen. Het doel: 7000 euro.

Walk4Nijmegen bestaat uit 16 vrijwilligers van het Ronald McDonald Huis Nijmegen. Tien van hen lopen op 26 en 27 juni het klokje rond. Dag en nacht, zonder slaap. Ze worden begeleid door de overige teamleden. In estafettevorm wordt 120 kilometer afgelegd, waarbij elke wandelaar minimaal 40 kilometer loopt.

Laagdrempelig

“We weten hoe belangrijk het is om op een laagdrempelige en warme manier aanwezig te zijn voor ouders waarvan hun ernstig zieke kind in het Radboud Ziekenhuis ligt. Om de drempel voor ouders zo laag mogelijk te houden, draait het Ronald McDonald Huis Nijmegen op vrijwilligers en op sponsorinkomsten”, aldus het team.

“Maar door corona waren er afgelopen jaar minder sponsoractiviteiten en worden donaties gemist. Maar corona of niet, kinderen worden nog steeds ernstig ziek. En dan is het heel erg fijn dat ouders dicht bij hun kind kunnen logeren. Team Walk4Nijmegen wil nu zo veel mogelijk geld inzamelen voor Ronald McDonald Huis Nijmegen. We zouden het geweldig vinden als zoveel mogelijk mensen ons daarbij willen ondersteunen!”

Sponsormogelijkheden

Wie team Walk4Nijmegen (en daarmee het Ronald McDonald Huis Nijmegen) wil steunen en sponsoren, heeft twee mogelijkheden. Zo kunnen bedrijven al vanaf 250 euro shirtsponsor worden.

Een andere manier om het team te ondersteunen, is door het bestellen van een doos wijn. De doos bevat zes flessen en is samengesteld door Wijnhandel In de Blauwe Druif. De wijnen worden tegen kostprijs aangeboden. Eenderde van de opbrengst gaat naar het Ronald McDonald Huis Nijmegen. Er is keuze uit wit, rood, rosé of een combinatie hiervan. Een doos wijn kost 45 euro en wordt tot 15 kilometer rond Nijmegen gratis thuisbezorgd. Interesse in één van de sponsormogelijkheden? Stuur een mail naar walk4nijmegen@hotmail.com.

Geld overmaken

Maar je mag natuurlijk ook gewoon een donatie overmaken. Dat kan via homewalk.nl/teams/walk-4-nijmegen

Walk4Nijmegen

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden