<p>Riksja Boi</p>

Riksja Boi

(Foto: Marijke de Jong)

Boi zoekt stallingsruimte

Nijmegen - Stichting Fietsen Alle Jaren Nijmegen (FAJN) is op zoek naar een stallingsplaats voor riksja Boi. Heeft u ruimte beschikbaar stuur een mail naar fietsenallejarennijmegen@gmail.com.

"Tot op heden hebben we gebruik gemaakt van gratis ruimte bij de Allesbinder en nu de Honig. Omdat de Honig gesloopt gaat worden zijn we op zoek naar een ruimte die toegankelijk is voor de bestuurders van de riksja en waar stroom aanwezig is. Bij voorkeur een locatie in Nijmegen West, Hees of Neerbosch-Oost zodat de riksja's, fietsactieradius en onze passagiers meer verspreid zijn over de stad", aldus FAJN.

FAJN is een onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk. De stichting bestaat uit een groep vrijwilligers die minder mobiele mensen meeneemt voor een gratis ritje met een riksja. "Inmiddels hebben we drie riksja's waarvan er één in AquaViva (Brakkenstein) en één in het Oud Burger Gasthuis (Nijmegen-Oost) staat. De derde staat momenteel in De Honig. Indien de riksja gestald kan worden bij een zorginstelling dan kunnen we een aantal ritten voor de bewoners op jaarbasis garanderen."

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden