<p>De start van de bouw van de Historische Tuin heeft plaatsgevonden middels een officiële handeling op de bouwplaats door wethouder Noël Vergunst van gemeente Nijmegen. De wethouder hield ook een toespraak gericht aan de toekomstige bewoners, die vanwege de huidige coronamaatregelen niet ter plekke aanwezig konden zijn. Het geheel is vastgelegd op film en aan de kopers toegezonden. &nbsp;</p>

De start van de bouw van de Historische Tuin heeft plaatsgevonden middels een officiële handeling op de bouwplaats door wethouder Noël Vergunst van gemeente Nijmegen. De wethouder hield ook een toespraak gericht aan de toekomstige bewoners, die vanwege de huidige coronamaatregelen niet ter plekke aanwezig konden zijn. Het geheel is vastgelegd op film en aan de kopers toegezonden.  

(Foto: )

Start bouw Historische Tuin

Lent - De bouw van nieuwbouwproject Historische Tuin in Lent is officieel van start gegaan. Dit project maakt onderdeel uit van de nieuwbouwwijk de Waalsprong in Nijmegen en bestaat uit 130 woningen in diverse prijsklassen. De opzet van het plan is geïnspireerd op de naastgelegen tuinderij De Warmoes. 

De 130 woningen komen aan de randen van het plangebied. Het betreft rijwoningen met drie- en vier woonlagen en een plat dak en enkele vrijstaande woningen. In de centrale binnentuin van het plan worden tweekappers gerealiseerd die bestaan uit één laag met een kap, levensloopbestendige woningen met een slaap- en badkamer op de begane grond en rijwoningen met een veranda.

Naar verwachting worden de eerste woningen vanaf het 4e kwartaal van 2021 opgeleverd.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden