Coronaproof straatfeestje

Nijmegen - De corona-maatregelen maken mensen creatief. Zo heeft in de Van Slichtenhorststraat in Nijmegen-oost zaterdag 24 april een straatfeest plaats. Geheel coronaproof! Maar let op: enkel voor bewoners en genodigden.

Enkele bewoners van de Van Slichtenhorststraat in Nijmegen hebben het initiatief genomen om ondanks alle geldende beperkingen tóch een (COVID-Proof) straatfeest te organiseren.

Om er een coronaproof feestje van te kunnen maken, wordt gebruik gemaakt van draadloze koptelefoons van Fluisterfeest.nl. “We organiseren een straatborrel waarbij iedereen in zijn eigen huiselijke omgeving kan blijven (binnen of buiten in de tuin of op balkon) en wij zorgen voor de muziek via koptelefoons en feestverlichting in de straat. Die koptelefoons hebben meerdere kanalen en op die manier kan iedereen afstemmen op de eigen muziekstijl. Verder is er ook één kanaal helemaal vrij voor verzoekjes vanuit de straat. Op deze manier proberen we naast een leuke activiteit ook de bewoners wat meer met elkaar in contact te brengen", aldus de organisatoren.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden