Stichting Zevenheuvelenloop lanceert Een Leven Lang LopenNijmegen – Stichting Zevenheuvelenloop lanceert samen met Stryve en 4KEER4 het platform Een Leven Lang Lopen. Via Een Leven Lang lopen gaat de stichting zich nog meer inzetten om mensen op een gezonde manier te laten bewegen.
Een Leven Lang Lopen biedt kennis en trainingstrajecten op het gebied van hardlopen, krachttraining en voeding waarbij persoonlijke begeleiding centraal staat. De kennis van experts uit de hardloopwereld is voor iedereen toegankelijk via video’s op www.een-leven-lang-lopen.nl. Lopers die persoonlijke ondersteuning willen, kunnen een begeleidingstraject boeken.
Een Leven Lang Lopen richt zich op hardlopers die extra begeleiding willen bij hun trainingen. Deze persoonlijke begeleiding wordt geboden bij de hardlooptrainingen, maar ook bij krachttraining en voeding. De juiste krachttraining en een persoonlijk voedingsadvies ondersteunen de loper om aan het lopen te blijven én beter te kunnen lopen.

Schema’s


Stichting Zevenheuvelenloop voegt met Een Leven Lang lopen een platform toe aan haar activiteiten om mensen in beweging te krijgen en te houden. De drie evenementen, NN Zevenheuvelenloop, Alfa Laval Stevensloop en Marikenloop en de trainingsschema’s die gratis beschikbaar zijn voor alle hardlopers dragen bij aan hetzelfde doel. Dit voorjaar kunnen lopers met de trainingsschema’s van de Lente Loopchallenge toewerken naar een einddoel van 5, 10 of 15 kilometer op zondag 16 mei. Voor de lopers die graag meer begeleiding krijgen bij een gezonde leefstijl waarbij hardlopen een plek inneemt is er nu Een Leven Lang Lopen.

Missie

Alexander Vandevelde, directeur Stichting Zevenheuvelenloop: “De missie van onze stichting is mensen laten genieten van hardlopen in combinatie met gezondheid. In deze tijden waarin we met onze evenementen geen invulling kunnen geven aan onze missie zoeken we andere wegen om dit te doen. Een Leven Lang Lopen levert als platform een belangrijke bijdrage aan de gezondheid van de hardloper.”

www.een-leven-lang-lopen.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden