The Voice of the Future biedt startende ondernemers een podium

NIJMEGEN - Evenementenbureau Ace 6 Events houdt op 26 mei in samenwerking met StartUp Nijmegen het evenement The Voice of the Future. Een competitie waarbij startende ondernemers de droom voor een onderneming werkelijkheid kunnen laten worden.

Veel mensen hebben de ambitie om een eigen onderneming te starten maar weten vaak niet waar ze moeten beginnen. Daarom kan iedereen tussen de 18 en 45 jaar uit het Rijk van Nijmegen deelnemen aan The Voice of the Future. Startende ondernemers krijgen de kans om het idee voor hun onderneming te pitchen. Dit is een blind pitch voor een jury bestaande uit ervaren ondernemers. Uiteindelijk gaan zes deelnemers door naar de finale. De winnaar krijgt de mogelijkheid om een jaar lang te komen ondernemen bij StartUp Nijmegen en de beste drie starters krijgen een geldprijs.

Hybride event

Het evenement vindt zowel fysiek (bij het Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent) als online plaats. De deelnemers komen fysiek naar locatie om hun pitch te geven. Voor de toeschouwers is het evenement te volgen via de livestream. Inschrijven kan door je motivatie (denk aan: een filmpje, moodboard, infographic, liedjes etc.) te sturen naar acesixevents@gmail.com.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden