Mout Bierfestival keert terug naar Julianapark Nijmegen

NIJMEGEN - Het Mout Bierfestival keert deze zomer terug naar het Julianapark in Nijmegen. Van vrijdag 18 tot en met zondag 20 juni maken bezoekers kennis met meer dan 200 verschillende soorten speciaalbier, livemuziek, activiteiten en meer. Tickets zijn vanaf vrijdag 23 april om 10.00 uur verkrijgbaar via www.moutbierfestival.nl. Mocht het festival onverhoopt niet door kunnen gaan, krijgen ticketkopers het aankoopbedrag (exclusief servicekosten) terug.

Het is de 6e keer dat het speciaalbierfestival in Nijmegen plaatsvindt. "Een evenement waarbij bijzondere smaken, lekkere muziek, een gemoedelijke sfeer en jong en oud elkaar eindelijk weer kunnen ontmoeten in de zomerzon. Met meer dan 200 verschillende bieren op het menu en ruim 20 aanwezige brouwerijen, is Mout Bierfestival gerust een ode aan het speciaalbier te noemen. Naast speciaalbier vind je op het festival tal van activiteiten waaronder tafelvoetballen, brouw demonstraties, proeverijen en een uitgebreid muzikaal programma. De editie wordt geheel ingericht volgens de dan geldende richtlijnen van het RIVM", aldus de organisatie.

Zo kunnen bezoekers tijdslots reserveren (variërend van minimaal 4,5 tot maximaal 6 uur), is het terras ruim opgezet, worden bezoekers aan tafel bediend en kunnen ze alleen contactloos of met PIN betalen. Tijdslot-tickets voor Mout Bierfestival 2021 kosten €7,50,- (exclusief €1,50 servicekosten). Er is ook een beperkt aantal Early Beer Tickets verkrijgbaar voor €5,50 (exclusief €1,50 servicekosten. Tickets zijn vanaf vrijdag 23 april 10:00 uur verkrijgbaar via www.moutbierfestival.nlMeer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden