WaalzinnigFestival online

NIJMEGEN - Er is zondag 16 mei weer een WaalzinnigFestival. Vanwege de beperkende coronamaatregelen dit keer online met livestreams van de optredens vanuit de Lindenberg en Bibliotheek Mariënburg.

Een festival bomvol muziek, dans, kunst en kleinkunst. “Het festival is een aantal jaar geleden specifiek in het leven geroepen om de samenwerking tussen mensen met én zonder beperking te stimuleren zodat het gevoel van ‘erbij horen’ versterkt wordt en het voor mensen met een beperking makkelijker wordt om mee te doen aan de samenleving”, aldus de organisatie.

“Het festival geeft plezier en zorgt er op een prettige, laagdrempelige manier voor dat mensen die in het dagelijkse leven minder zichtbaar zijn een podium krijgen. Het levert mooie verhalen die we graag willen vertellen. Mooie voorstellingen die we graag aan een groot publiek willen laten zien.”

Film

Naast optredens wordt de film van Anne Blaauw getoond over angsten en hoe daarmee om te gaan. De film wordt via Zoom vertoond. Na de film is er de mogelijkheid om met Anne in gesprek te gaan over angst en hoe daarmee om te gaan. Aanmelden voor de film én de livestreams doe je door een bericht te sturen naar info@waalzinnigfestival.nl.

www.waalzinnigfestival.nl

https://www.facebook.com/waalzinnigfestivalnijmegen

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden