Foto:
aangeboden door aanstekers.nl

Gratis bedrukte aanstekers uitdelen: goed voor je naamsbekendheid

Iedereen die weleens een beurs of een evenement heeft bezocht heeft het tafereel waarschijnlijk wel voorbij zien komen: vertegenwoordigers van bedrijven die gratis artikelen aan het uitdelen zijn. Hoogstwaarschijnlijk ging het hierbij om promotieartikelen. Dit zou je kunnen zien als artikelen die met speciale bijbedoelingen als cadeautjes worden uitgedeeld. De artikelen waar het om gaat zijn namelijk meestal bedrukt met reclame voor het bedrijf in kwestie. Het zou in dat kader bijvoorbeeld kunnen gaan om bedrukte aanstekers. Wanneer je zelf ondernemer bent en je bent ook geïnteresseerd in deze manier van promotie maken met bedrukte aanstekers, onthoud dan dat de plasma aansteker hiervoor misschien nog wel het meest geschikt is. 

Het onmiskenbare belang van een goede naamsbekendheid verklaard

Dat ondernemers (meestal relatief goedkope) producten laten bedrukken en deze daarna gratis uitdelen aan eventuele klanten heeft alles te maken met het doel een zo goed mogelijke naamsbekendheid te creëren. De naamsbekendheid is namelijk een cruciale factor in de mate waarin nieuwe klanten zich in de nabije en verre toekomst zullen aandienen. Welnu, het is gebleken dat consumenten meestal eerder voor een bedrijf kiezen waarvan ze de naam al kennen of waarover ze veel mensen hebben horen praten. Zelfs wanneer men dit bedrijf zelf eigenlijk niet echt kent werkt dat zo. Daarom hebben talrijke ondernemers de doelstelling om zo veel mogelijk mensen bekend te laten zijn met het bestaan van hun bedrijf.

Waarom aanstekers?

Als je op zoek gaat naar een geschikt promotieartikel, dan is het zaak een product te vinden dat je makkelijk kunt kwijtraken. Want mensen mogen er weliswaar dol op zijn iets gratis te krijgen; als men het aangebodene nutteloos vindt, dan zal het toch niet vaak gebruikt worden, of ze weigeren de gift zelfs. Een nuttig product is wat dat betreft dus altijd goed. Het is duidelijk dat aanstekers aan deze eis voldoen. Want of het nu om sigaretten, gasfornuizen, kaarsen of eventueel een barbecue gaat, een aansteker komt altijd eens van pas. Dit wordt bewezen door het feit dat in bijna alle huishoudens minimaal een aanstekers aanwezig is.

Waarom plasma aanstekers?

Mocht je eenmaal de knoop hebben doorgehakt en dus inderdaad voor aanstekers gaan als promotieartikelen, dan heeft de volgende keuze die je moet maken alles te maken met het type aansteker. Besef je namelijk dat aanstekers een heleboel verschillende verschijningsvormen hebben. Als bedrijf wil je echter natuurlijk een goede indruk maken met je promoartikel. Kiezen voor de simpelste of goedkoopste aansteker is daarom een minder goed idee. Plasma aansteker zouden daarentegen ideaal zijn. Deze behoren namelijk tot de meest luxueuze aanstekers die er bestaan. Ze werken op basis van een plasmaboog en je kunt ze opladen om ze weer van energie te voorzien.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden