Bouw Nul op de Meter huurwoningen in Trompetstraat

NIJMEGEN - Op het voormalige garageplein in de Trompetstraat in Neerbosch-Oost bouwt Portaal zes comfortabele, energiezuinige Nul op de Meter huurwoningen (NOM).

De wijk Neerbosch-Oost is divers en ruim opgezet. Er staan veel sociale huurwoningen en meer dan de helft is hoogbouw. Met deze zes vrije sector huurwoningen komt er meer variatie en differentiatie in de buurt. NOM woningen zijn 95 m² groot en hebben drie woonlagen. De woningen hebben geen gasaansluiting en de bewoners voorzien volledig in hun eigen energiebehoefte, waardoor ze hiervoor nauwelijks nog kosten maken.

Wonen in een NOM woning is wel een andere manier van leven dan mensen gewend zijn. Ventileren, verwarmen en koken gaan net even anders. Maar de moderne, energiezuinige en volledig geïsoleerde woning bieden veel comfort, gemak en woonplezier. Goed voor het milieu en de eigen portemonnee.

Hoe kan ik een woning huren?

Om in aanmerking te komen voor een van de zes bijzondere woningen, stelt Portaal wel enkele voorwaarden. De woningen worden in de vrije sector worden, met een huurprijs van rond de € 950, en daarom geldt er een minimum huishoudinkomen van € 40.000 bruto per jaar. Daarnaast is binding met de wijk erg belangrijk, om samen met de buurtgenoten bij te dragen aan goed samenleven.

Interesse of meer weten?

Wie interesse heeft kan dit kenbaar maken via het interesseformulier op de website van Portaal: www.portaal.nl/trompetstraat. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met verhuurnijmegen@portaal.nl o.v.v. nieuwbouw Neerbosch-Oost.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden