<p>Activiteiten rond het 5-jarig jubileum van 't Hert.</p>

Activiteiten rond het 5-jarig jubileum van 't Hert.

(Foto: H. van der Weerden)

Wijkcentrum ‘t Hert 10 jaar

NIJMEGEN - Wijkcentrum ’t Hert bestaat donderdag 20 mei 10 jaar. Geen feest in het Willemskwartier wél is tot eind mei elke dag op acht beeldschermen in het buurthuis aan de Thijmstraat 40 in Nijmegen de geschiedenis van ’t Hert te zien. Ook de vroegere wijkcentra in de wijk (Don Bosco, De Haard, De Vrijbuiter en het Spieghelhofje) en de ruim 100 jaar oude wijk zelf komen aan bod.

Corona-maatregelen maken dat ’t Hert nog steeds voor wijkactiviteiten gesloten is. Vandaar de diashows-achter-glas, elke dag van 12.00 tot 21.00 uur. De Wijkraad Willemskwartier heeft een jubileum mini-magazine gemaakt en wijkblad Hart van Nijmegen besteedt aandacht aan het ontstaan van dit multi-functionele wijkgebouw.

Dinsdag 25 mei is het buurtrestaurant in ’t Hert geopend voor het afhalen van een maaltijd (7 euro). Vóór 12.00 uur reserveren bij VanTuinTotBord.nl.

Maandag 24 mei van 13.00 tot 15.00 uur verzorgt Bindkracht10 bij de Cruyff Court in de De Génestetlaan samen met Sportcoach Kevin een sportmiddag voor kinderen van groep 3 tot en met 8 en kun je bij het Activiteitenplein spelletjes spelen, tekenen, knutselen en meer. Ook op donderdagmiddag 26 mei is het Activiteitenplein er weer. Aanmelden voor het Activiteitenplein kan bij Alyssa Tol: tel. 06-82518539.

Dinsdag van 14.00 tot 16.00 uur is sportdocent Kevin ook weer op de Cruyff Court en kun je stoepranden.

Meer informatie over 10 jaar wijkcentrum ’t Hert op Facebook: wijkcentrumThert

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden