Nijmeegse poëziewandeling alle dagen van de week

NIJMEGEN - Tijdens de Nijmeegse poëziewandeling komt u met een gids langs historische plekken in de binnenstad waar dichters inspiratie vonden voor een gedicht. Sommige gedichten zijn opgenomen in de Literaire Bakens van de stad, anderen worden voorgelezen. Over de plekken krijgt u achtergrondinformatie.

De gidsen van het Poëziecentrum Nederland, gevestigd in Bibliotheek Mariënburg, moeten nog steeds bepaalde coronaregels in acht nemen maar de regels zijn versoepeld. Een wandeling kan nu aangevraagd worden voor alle dagen van de week, aanvangstijd in overleg. Er wordt alleen op afspraak gewandeld en met maximaal drie deelnemers op anderhalve meter afstand.

Mochten mensen uit dezelfde ‘bubbel’ komen, dan kunnen er drie ‘bubbels’ (van ieder twee personen) meewandelen, zes mensen in totaal. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via tel. 06-53856040 of poëziecentrumnederland@gmail.com.

Deelname aan een wandeling met gids kost 10 euro (inclusief papieren én gids.
Het geld dient overgemaakt te worden op bankrekeningnummer NL49INGB0003821229. t.n.v. Stichting Poëziecentrum Nederland o.v.v. Poeziewandeling (inderdaad zonder trema).

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden