112 Vandaag - Brandaanslag op eethuis in Wijchen

WIJCHEN - De online redactie van het programma 112 Vandaag wil graag het volgende item onder de aandacht brengen. Een wel heel opmerkelijke poging tot brandstichting bij een eethuis in Wijchen.

Een buurvrouw alarmeerde 112, toen ze midden in de nacht rare dingen zag gebeuren. Een man probeerde de brand te stichten. De schade bleef beperkt tot brandsporen bij de deur wat glas op straat, en er was een sterke benzinegeur. Veel opvallender was een tientallen meters lang spoor van witte verf. Verslaggever Simon Zijlemans ging naar Wijchen en sprak met de eigenaren die er niets van snappen.


https://embed.rtl.nl?uuid=b3e659a4-ae96-4612-97eb-ba139a9ad343&publicatiepunt=rtlsharenl&autoplay=false” allowfullscreen seamless frameborder=”0” allow=”encrypted-media”></iframe>
112 Vandaag elke werkdag om 21.30 uur op RTL 5
112 Vandaag is een liveprogramma over de meest opvallende meldingen en calamiteiten die in de afgelopen 24 uur bij het nationale noodnummer zijn binnengekomen. Welke verhalen gaan schuil achter deze meldingen, wat gebeurde er ter plaatse en hoe gaat het nu met de betrokkenen? Ook vraagt ‘112 Vandaag’ de hulp van Nederland bij het oplossen van criminele activiteiten en misstanden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden