Thomas Olde Heuvelt signeert Orakel

NIJMEGEN - Thomas Olde Heuvelt is zaterdag 19 juni te gast bij Dekker v.d. Vegt in de Marikenstraat in Nijmegen. Hij wordt geïnterviewd over zijn nieuwe, spannende boek Orakel en daarna zal hij signeren. De bijeenkomst is van 15.30 tot 17.00 uur.

Na Hex (waarmee hij in 2016 internationaal doorbrak) en Echo is er nu een nieuwe bovennatuurlijke thriller. In Orakel smelten spanning en folklore moeiteloos samen. Aanmelden verplicht! Dat kan bij de klantenservice, via tel. 024 3020130 of info@dekkervdvegt.nl Gratis entree.


Op een mistige winterochtend zien Luca Wolf en Emma Reich een achttiende-eeuws zeilschip in een bollenveld bij de duinen liggen. Orakel, staat er op de achtersteven. Het ligt er, in alle opzichten, verkeerd. Emma kan haar nieuwsgierigheid niet bedwingen en gaat het luik op het hellende dek binnen. Niemand ziet haar nog terug. Luca blijft verbijsterd achter: hij wilde haar wel achternagaan, maar iets hield hem tegen. De uitdrukking op haar gezicht toen ze door het luik ging, maakte hem bang…

Niet veel later zijn er 11 mensen verdwenen, worden Luca en zijn moeder afgeschermd van de wereld vastgehouden en staan de geheime diensten voor een raadsel. Alles moet uit de kast worden gehaald om een mediastorm te voorkomen. Maar als men graaft in een ver verleden om het mysterie van de Orakel te ontrafelen, blijkt het schip een voorbode te zijn van iets onheilspellends.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden