Foto:

Uitnodiging 50PLUS

Wijchen - 50PLUS wil bij de gemeenteraadsverkiezingen van volgend jaar in meer steden en dorpen meedoen, dan nu het geval is. Daarbij zal een stevige campagne worden gevoerd om te bereiken dat de partij in de lokale politiek een behoorlijke voet aan de grond krijgt. 50PLUS zal alles blijven doen om onder andere de AOW en de pensioenen te verbeteren.

50PLUS is landelijk in vele grote steden vertegenwoordigd in gemeenteraden, zoals in de provincie Gelderland met name in Apeldoorn en Nijmegen. Men levert daar een wezenlijke bijdrage aan de lokale onderwerpen, gericht op de ouderen en de (toekomstige) leefomgeving.

50PLUS is ook in alle landelijke Waterschappen vertegenwoordigd, met name in Gelderland in de Waterschappen Rivierenland, Rijn & IJssel alsmede Vallei en Veluwe. Op zaterdagmiddag 19 juni organiseert 50PLUS Gelderland een bijeenkomst voor leden en belangstellenden om over de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022 een nadere uitleg te geven. Spreekt dit u aan, stuur dan een e-mail aan: secretaris@50plusgelderland.nl Mogelijk heeft u interesse zelf mee te doen.

De bijeenkomst begint om 15.00 uur en wordt geheel volgens Coronavoorschriften gehouden (locatie: Congrescentrum Verploegen, Woeziksestraat 100, 6604 CM Wijchen). U bent van harte welkom.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Nieuwsoverzicht

Meer berichten