Living statue bij boeklancering

NIJMEGEN - Op  zaterdag 19 juni is van 11.00 tot 12.15 uur bij boekhandel Dekker van de Vegt het wereldberoemde standbeeld De denker van Rodin als living statue te zien. Dit ter promotie van Mimic, de nieuwe thriller van bestsellerauteur Daniel Cole. 

In het boek worden moorden gepleegd door een seriemoordenaar die zijn slachtoffers op lugubere wijze neerzet als diverse bekende standbeelden. Welk punt wil hij hiermee maken? 

‘Beleving wordt steeds belangrijker bij de marketing van boeken. Hopelijk worden de klanten in de winkel nieuwsgierig na het zien van het levende standbeeld. 

De boeken van Cole kenmerken zich door spanning, stijl en humor op het hoogste niveau. Daar past zo’n ludieke actie bij,’ aldus Tom Harmsen, uitgever bij Luitingh-Sijthoff. Daniel Cole is de auteur van de internationale bestsellers Ragdoll, Marionet en De wolven. De tv-rechten van Ragdoll zijn verkocht aan AMC, de makers van Killing Eve, en de serie zal vanaf eind 2021 te zien zijn. Er zijn inmiddels meer dan 225.000 exemplaren van de boeken van Cole verkocht. De Nederlandse uitgave van Mimic is een wereldprimeur. Het boek verschijnt zelfs eerder dan de Engelse editie.

Bij Dekker v.d. Vegt Boekverkopers in Nijmegen

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Nieuwsoverzicht

Meer berichten