<p>Nieuwe Lidl in winkelcentrum Meijhorst</p>

Nieuwe Lidl in winkelcentrum Meijhorst

(Foto: Lidl)

Lidl opent nieuwe supermarkt in winkelcentrum Meijhorst

NIJMEGEN -  Lidl opent woensdag 23 juni om 07.00 uur haar spiksplinternieuwe en ruime supermarkt in het gerenoveerde winkelcentrum Meijhorst in Nijmegen. 

De winkel is ingericht volgens de nieuwste Lidl formule met veel ruimte voor dagverse producten zoals een bakkerij met een variabel assortiment aan hartige en zoete broodjes. Ook nieuw zijn de zes zelfscankassa’s. Klanten kunnen hier zelf hun boodschappen afrekenen zonder in de wachtrij voor de reguliere kassa te hoeven staan. Een blikvanger in de winkel is het nieuwe ‘Vers & Ambachtelijk’ eiland met een divers en betaalbaar assortiment aan tapas- en borrelhapjes. Als nieuwe extra service kunnen klanten in deze nieuwe Lidl supermarkt DHL-pakketten brengen & afhalen aan de servicebalie.

Gratis 1 minuut online winkelen
Ter gelegenheid van de opening maken klanten in de periode van 23 juni tot 25 juli kans op 1 minuut gratis winkelen. Bij besteding vanaf €20 kunnen klanten zich hiervoor online inschrijven via www.lidl.nl/openingnijmegen. De winnende klant wordt uiterlijk vrijdag 30 juli bekend gemaakt. Klanten die met de Lidl Plus app – de handige boodschappen app van Lidl - hun boodschappen doen krijgen gratis een Big Shopper en is er voor de eerste honderd Lidl Plus klanten een gratis boeket.

Geen sigaretten en tabak
Deze supermarkt verkoopt geen tabakswaren en zet hiermee de volgende stap richting een rookvrije generatie. In alle vier Lidl supermarkten in Nijmegen worden vanaf nu geen tabakswaren meer verkocht. Lidl is de eerste supermarkt in Nederland die stopt met de verkoop van sigaretten.

Adres
Meijhorst 705 in Nijmegen

Openingstijden
Maandag t/m zaterdag 07.00 – 22.00 uur
Zondag 12.00 – 22.00 uur

Lidl Nederland
Lidl is één van de grootste supermarktketens van Nederland met inmiddels ruim 430 filialen en een webshop. Onder het motto ‘de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs’ biedt Lidl een ruim assortiment in food en non-food artikelen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Nieuwsoverzicht

Meer berichten