afbeelding over het online Spoorcafé op 28 juni
afbeelding over het online Spoorcafé op 28 juni (Foto: gemeente Nijmegen)

Tweede online Spoorcafé op 28 juni

NIJMEGEN - Heeft u interesse in wonen in het stationsgebied? Kom dan op 28 juni naar het 2e online Spoorcafé. 

Tijdens het Spoorcafé vertelt Wouter Veldhuis, directeur van MUST stedebouw en rijksadviseur voor de Fysieke Leefomgeving over hoe het is om dichtbij een station te wonen. Daarna gaan een makelaar, een vertegenwoordiger van een woningbouwvereniging en een woningzoekende hierover hier over met elkaar in gesprek. 

Tijdens het 1e Spoorcafé gaven bewoners aan belangstelling te hebben voor ‘wonen in het stationsgebied’. Daarom hebben we gekozen voor dit thema. Ook in volgende Spoorcafé’s willen we onderwerpen bespreken die u belangrijk vindt. Natuurlijk kunt u tijdens deze avonden vragen stellen en er komen er ook aparte bewoners- en participatieavonden. Zolang het nodig is vanwege corona, zijn alle bijeenkomsten online. 

Aanmelden 

Aanmelden voor het Spoorcafé is niet verplicht, maar wel prettig. Als u zich aanmeldt kunnen we u een reminder sturen en weten wij hoeveel mensen meedoen. Datum: 28 juni Tijd: 19.30 – 20.30 uur Locatie: vanuit huis, via deze link: https://www.studiohonig.nl/spoorcafe/ Vragen en meer informatie Heeft u vooraf vragen? Neem dan contact op door een mail te sturen naar stationsgebied@nijmegen.nl. Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op en rond het stationsgebied en schrijf u in voor de nieuwsbrief: nijmegen.nl/nieuwsbrief-stationsgebied.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden

Nieuwsoverzicht

Meer berichten