<p>Evelien van der Werf</p>

Evelien van der Werf

(Foto: Rogier Righart )

Evelien van der Werff fietst door Nederland en bezoekt het Marikenhuis

Fietsen voor goed doel

NIJMEGEN - Evelien van der Werf fietst door Nederland en bezoekt op maandag 28 juni van 11.00 - 12.00 uur het Marikenhuis in Nijmegen. Haar missie is de IPSO-huizen onder de aandacht te brengen en zo geld in te zamelen voor deze huizen.

Evelien van der Werff (57) overleefde tweemaal borstkanker. Tijdens haar behandelingen en herstel, realiseerde ze zich dat ze teveel alleen had gedaan. Pas daarna ontdekte ze de IPSO-huizen voor mensen die kanker hebben (gehad) en hun naasten. Nu fietst Evelien in zes weken 2000 kilometer door Nederland met als doel geld in te zamelen voor deze huizen. Ook ze wil ze met haar fietstocht meer bekendheid creëren voor deze centra voor psychosociale ondersteuning.

 Bij de stop in het Marikenhuis is er voor alle bezoekers koffie en thee met iets lekkers, en zanger Maarten Peters zingt een tweetal liederen. Het belooft een aangenaam uurtje te worden alvorens we Eveline uitzwaaien. Wilt u misschien een stukje meefietsen met Eveline? Dat kan. Stuur een mail aan info@marikenhuis.nl.

www.marikenhuis.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden








Nieuwsoverzicht

Meer berichten