<p>Bovenste Knoopje Open</p>

Bovenste Knoopje Open

(Foto: Yan Kei Lo )

Bovenste Knoopje Open speelt: ‘Liftmuziek’ (try-out) op 3 juli in theater VIER

NIJMEGEN - bovenste Knoopje Open speelt: Liftmuziek (try-out) 

In Liftmuziek beklimmen de mannen van Bovenste Knoopje Open gretig het podium voor een muzikale ode aan intimiteit met de ander, de natuur en onszelf. Al eerder liftten ze, in hun gelijknamige podcastreeks, mee op de gedachten en verhalen van schrijvers, cabaretiers en persoonlijke bekenden. 

Elk interview was bron voor een nieuw lied. Zo praatten ze o.a. met Hans Sibbel over humor en de grenzeloosheid van de mens, met Jens van Tricht over mannenemancipatie, met Paul Verhaeghe over het depressief makende narratief van onze tijd, met Roanne van Voorst over veganisme en met Osilah Al Ryabi over haar verleden als vluchteling. 

Nu brengt Bovenste Knoopje Open, met hun vierkoppige band van multi-instrumentalisten, de muziek en de verhalen naar het podium, en het plezier spat er vanaf! Maar verwacht meer dan wat je reeds al hoorde, deze kleinkunstvoorstelling weekt zich gulzig van hun gelijknamige podcastreeks los. 

Een zeldzaam intieme voorstelling, met prachtige Nederlandstalige muziek, die je zowel breed doet glimlachen als je neus op de soms pijnlijke feiten drukt. ‘Liftmuziek’ speelt als try-out zaterdag 3 juli in Theater VIER (Derde Walstraat 98 te Nijmegen) Er zijn 2 voorstellingen: Aanvang 18:30 tot 19:45 en Aanvang 20:45 tot 22:00 Tickets:

 www.vierhettheater.nl/agenda

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Nieuwsoverzicht

Meer berichten