<p>Atleet Elihle Tersteeg van Running Team Simba.</p>

Atleet Elihle Tersteeg van Running Team Simba.

(Foto: Martijn Venhuizen)

Running Team Simba zoekt hardlooptalenten

NIJMEGEN - Running Team Simba uit Nijmegen houdt zaterdag 10 juli vanaf 09.00 uur talententesten voor jeugdige hardlopers. Ben je tussen 11 en 22 jaar en vind jij hardlopen leuk dan ben je welkom om je hardlooptalent te laten testen. De testen zijn op atletiekbaan Brakkenstein aan de Heemraadstraat in Nijmegen. 

Als blijkt dat je over het nodige hardlooptalent beschikt mag je enkele weken gratis meetrainen met Running Team Simba. Voor aanmelden en/of meer informatie over de talententesten: Martijn Venhuizen, info@runningteamsimba.com of tel. 06-46046219.

Running Team Simba heeft als doel het scouten en opleiden van talentvolle atleten uit Nijmegen en omgeving en daarnaast het trainen en begeleiden van regionale/nationale topatleten. In de afgelopen jaren hebben meerdere atleten van het team deelgenomen aan Europese Kampioenschappen voor junioren. Bij de Europese Kampioenschappen voor junioren in het Estse Tallinn (van 15 t/m 18 juli) staat Yasmine Abbes aan de start van de 1500 of 3000 meter. 

www.runningteamsimba.com

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden