Kleurwedstrijd Operatie Steenbreek Nijmegen

NIJMEGEN - Ga deze zomervakantie aan de slag met puzzels, moppen en knutsels in het Beestenbrigade Doeboek met boswachter Tim. Je kunt dit Doeboek winnen met een kleurwedstrijd van Operatie Steenbreek Nijmegen. Meedoen kan tot 1 augustus.

Tim Hogenbosch is niet alleen boswachter en presentator van het tv-programma Beestenbrigade, hij is ook ambassadeur van Operatie Steenbreek Nijmegen. Hij vindt het belangrijk dat er minder stenen en meer planten, struiken en bomen in onze tuinen komen. Op hete dagen is het dan koeler en als het heel hard regent, zakt het water sneller weg in de bodem. Ook krijg je dan meer vogels, vlinders en bijen in je tuin. Wie wil dat nou niet?

Leef je uit!

Het Steenbreek-team zegt altijd: Stenen eruit, GROEN erin! Maar misschien wil jij wel heel andere kleuren gebruiken bij deze kleurwedstrijd. Leef je uit, maak een foto van het eindresultaat en stuur deze vóór 1 augustus naar: netwerk.steenbreek@debastei.nl. 

Je kunt de kleurplaat ophalen bij de balie van Museum De Bastei en bij kinderboerderijen ’t Boerke, Kobus, Lindenholt en De Goffert. En op de Steenbreek-website kun je de kleurplaat downloaden.

www.steenbreeknijmegen.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Nieuwsoverzicht

Meer berichten